Ćorić: Dovoljno smo obrazovani da na izbore idemo i bez HDZ-a

Ćorić: Dovoljno smo obrazovani da na izbore idemo i bez HDZ-a

Foto: Facebook

U SREDIŠNJICI HDZ-a održavaju se sastanci s bivšim koalicijskim partnerima. Na razgovore su došli i predstavnici HSP AS-a..

Pero Ćorić prije ulaska u zgradu HDZ-a novinarima je poručio kako je njegova stranka spremna za svaku varijantu.

"Dovoljno smo obrazovani i sposobni za svaku varijantu. Idemo neopterećeni, da idemo s njima ili da idemo sami. Želimo nastaviti kompoziciju i poraziti Zorana Milanovića. Dogovor će zavrsiti za 5 minuta, sve će biti jasno za 5 minuta", rekao je Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ćorić je 2010. godine na Općinskom sudu u Požegi osuđen na uvjetnu kaznu zbog krivotvorenja isprave. Osuđen na 10 mjeseci zatvora uvjetno s rokom kušnje od godine dana.

Također, glavni tajnik HSP-a Ante Starčević Pero Ćorić nedavno je pozirao s obitelji i unučićem ispred slike ustaškog poglavnike Ante Pavelića i te slike objavio na svom Facebook profilu.

Fotografija ustaškog zločinca nalazi se na istaknutom mjestu u vitrini, prema svemu sudeći u njegovoj obiteljskoj kući, a Ćorić se sa svojom obitelji voli fotografirati upravo na tom mjestu.

On, naime, na svom Facebook profilu ima nekoliko obiteljskih fotografija, u različitim vremenskim razdobljima, s Pavelićevom slikom u pozadini.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara