Crnogorac prijetio Puljanki: "Plati ili ću od tvojih fotki napraviti pornić i poslati ga tvom sinu"

Crnogorac prijetio Puljanki: "Plati ili ću od tvojih fotki napraviti pornić i poslati ga tvom sinu"

Foto: FAH

NA POTICAJ hrvatskih kolega Osnovno državno tužilaštvo u Rožajama, gradu na sjeveru te države, podiglo je optužnicu protiv N.T. (60) zbog sumnje daje ucjenjivao B. Z. (65) iz Pule s kojom je neko vrijeme bio u vezi.

List Pobjeda piše kako se Rožajac tereti za prijetnje Puljanki da će njene nage fotografije, koje je imao u svom mobitelu, objaviti na internetu, ako mu ne isplati 5.500 eura.

Inače, to mu je bila već druga ucjena za iste fotografije jer je od nje već lani tražio isplatu 2.000 eura, ali mu je posredstvom banke u Rijeci srpnja prošle godine Puljanka uplatila 1.000 eura. Rožajac se s Puljankom u dva navrata našao u Tivtu, a ponovo ju je u rujnu prošle godine ucijenio i taj put ucijenio s 5.500 eura, prijeteći da će njezine fotografije poslati njenom sinu i bratu te ostalim prijateljima, čije je brojeve telefona uzeo tijekom susreta u tivatskom hotelu Mimoza.

Prestrašena žena mu je u rujnu uplatila 2.000 te još 3.500 eura, ali ju je beskrupuloznom Rožajcu to bilo malo te ju je u listopadu prošle godine preko Facebooka ponovo ucijenio, taj put tražeći čak 22.000 eura, piše Dubrovački vjesnik.

Čak je zaprijetio kako će "od materijala kojeg ima napraviti pornografski film i objaviti ga na internetu".

Zanimljiva je i Crnogorčeva obrana tijekom saslušanja kod državnog tužitelja: pravdao se da prema osobi koju je upoznao preko Facebooka "nije imao zle namjere niti je ucjenjivao, nego je novac uzimao na zajam".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara