"Da je Janša izviždan, RTVS bi to prenio"

"Da je Janša izviždan, RTVS bi to prenio"

"DA je Janša izviždan, RTVS bi to prenio", jedan je od komentara na članak objavljen na internet izdanju slovenskog Dnevnika, a u kojemu piše kako je Hrvatska Radio Televizija izvijestila o koncertu Gibonnija i Olivera Dragojevića održanom u subotu u pulskoj Areni, ali ne i o incidentu koji se dogodio na samom početku koncerta, kada je premijer Ivo Sanader izviždan.

Slovenski Dnevnik piše kako je uredništvo središnjeg "Dnevnika" HTV-a, naime, propustilo izvijestiti i o "izviždanom" Sanaderu, iako je televizija, kao i druge dvije (komercijalne) televizije, uredno izvijestila o događaju.

Iako je koncert bio preplavljen pozitivnim reakcijama, najava dolaska Sanadera koji se pojavio u društvu istarskog političkog vrha, među kojim je bio i istarski župan Ivan Jakovčić, među publikom je, podsjećamo, izazvala negodovanje i zvižduk.

"Da je Janša izviždan, RTVS bi to prenio" stoji u komentaru jednoga od posjetitelja portala, koji dodaje kako Janša ipak pazi da se takve stvari ne dogode, i to na način da "posjećuje događaje za koje zna da ih ima pod kontrolom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O "izviždanom" je Sanaderu ipak izvijestila Nova TV, a snimka je ubrzo osvanula i na internetu.

.

Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara