Dalmatinci poljskim putevima zaobilaze policijske blokade prema Splitu

Dalmatinci poljskim putevima zaobilaze policijske blokade prema Splitu
Foto: Dalmacija Danas

STOŽER civilne zaštite Općine Podstrana odlučio je stati na kraj pojedincima koji zaobilaze policijske punktove na Jadranskoj magistrali i tako idu u Split, javlja Dalmacija Danas.

Tako je posljednjih dana veći broj automobila koristio malo poznate i zapuštene zemljane puteve u selima kako bi izbjegao blokade na Jadranskom magistrali nekoliko stotina metara niže.

"Sukladno odluci Stožera CZ Podstrana u dogovoru s nadležnim institucijama upravo smo postavili zaštitne ograde na lokalni put koji spaja Gornju Podstranu i Krilo Jesenice", poručio je načelnik Općine Podstrana Mladen Bartulović.

"Ako se navedene zaštitne ograde od strane tih i takvih sruše pripremili smo betonske blokove. Sukladno procjeni stanja na terenu policija, naš vatrogasni tim te članovi naše CZ Podstrana vršit će intenzivne nadzore”, rekao je Bartulović.

“Molim i apeliram da se svi pridržavaju navedenih mjera koje su propisane.  Dakle nema skupnih druženja, nema gradelavanja. Šetnja na propisan način – da i u tome uživajte, sve drugo što nas ugrožava – ne. Budimo odgovorni”, zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara