Desničari su se posvađali međusobno, Ruža Tomašić se javila na Fejsu

Desničari su se posvađali međusobno, Ruža Tomašić se javila na Fejsu
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

KONZERVATIVCI Ruže Tomašić i Neovisni za Hrvatsku, koje predvode Zlatko Hasanbegović i Bruna Esih, pregovarali su o zajedničkom izlasku na EU izbore. No nisu se uspjeli dogovoriti, nego je svatko išao sa svojom listom.

Pošto se oni bore za iste, desne i ekstremno desne glasove, jedni su drugima postali konkurencija. To je dovelo da brojnih svađa i prozivki putem nekih portala, a poglavito na društvenim mrežama.

Oglasila se Tomašić

O svemu se danas oglasila i Ruža Tomašić.

"Dragi Facebookovci,

sigurno ste dosad naišli na jeftina podmetanja u nekim lijevim i navodno desnim medijima, a koja se tiču odnosa Suverenista i druge desne liste. Vi znate da sam jako željela zajednički izlazak na izbore. Uvjet je bio da se završi ono što sam u EP-u započela u nacionalnom interesu i da zajedno nastupimo i na parlamentarnim izborima. Druga strana nije to prihvatila i za mene je to poglavlje privremeno zatvoreno.

Vodit ću pozitivnu kampanju jer pred vas ne dolazim s obećanjima, nego s rezultatima. Tko nema rezultata kojima se može pohvaliti, treba svađu da bi skrenuo pozornost na sebe. Meni to ne treba i neću sudjelovati u ovom sukobu koji se umjetno pumpa. Isto molim i vas. Ako mi želite pomoći, nagradite moj rad u Europskom parlamentu i zajedno pošaljimo poruku mladima da se rad isplati. Ako me doista podržavate, širite priču o mojim postignućima. Zajedno možemo na izborima ostvariti odličan rezultat, ali samo ako budemo pozitivni i pokažemo narodu da se može kad se domoljubi slože", napisala je Tomašić prije nekoliko dana na Facebooku.

Tomašić je to objavila prije nekoliko dana. No očito joj je važno da se njena objava u ovom sukobu čuje što dalje, pa se ista na Facebooku pojavljuje kao sponzorirana objava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara