đakovo - nositelj neovisne liste miroslav levaković razgovarao s građanima

Nositelj i prvi na neovisnoj listi, na kojoj su svi kandidati nezaposleni s područja IV. izborne jedinice, Miroslav Levaković danas je u Đakovu razgovarao s građanima i dijelio letke s podatkom o 312.000 nezaposlenih u Hrvatskoj. L

"Naša lista za neke druge predizborne aktivnosti novca nema. Mi nemamo 200.000 eura za Severinu, kao neki drugi, koji su je angažirali u svojoj kampanji", objasnio je način svoje predizborne kampanje Levaković, koji je i predsjednik osječke Udruge nezaposlenih. Dodao je da su kandidati s te neovisne liste "jedini borci za socijalna prava najugroženijih skupina u hrvatskom društvu, među kojima su nezaposleni najbrojniji".

"Sada su svim strankama i drugim neovisnim listama usta puna nezaposlenih i brige za njihove probleme, a jedino mi imamo konkretne programe za rješavanje nezaposlenosti", naveo je Levaković.

Ustvrdio je da su iza njih konkretni rezultati, što, kaže, potvrđuje osnutak Trgovačkog društva koje je Udruga nezaposlenih osnovala kako bi barem i sezonskim poslovima pomogla svojim članovima. "Dosad je naše Trgovačko društvo 'Usluga' našlo stalni ili privremeni posao za otprilike 500 nezaposlenih", rekao je Levaković.

"Predlažemo biračima, osobito nezaposlenima, da glas daju našoj neovisnoj listi jer ih jedino mi objektivno možemo predstavljati u Saboru", poručio je danas u Đakovu Levaković.

(Hina) sžup dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara