Đapić najavio da sutra podnosi ostavku na mjesto osječkog gradonačelnika

Đapić najavio da sutra podnosi ostavku na mjesto osječkog gradonačelnika

OSJEČKI gradonačelnik Anto Đapić predvečer je poslao obavijest osječkim novinarima kako će sutra održati posljednju novinsku konferenciju u ovom mandatu.

U dnevniku HTV-a emitirana je, naime, Đapićeva izjava kako već piše tekst ostavke, a koju je dao za večerašnju emisiju "Magazin" HTV-a, a u kojoj kaže kako "misli da će sutra podnijeti ostavku, negdje do podneva".

"Pišem tekst ostavke, a moram je predložiti i putem nje se još jednom obratiti dosadašnjim koalicijskim partnerima, vijećnicima, novinarima. Uostalom, vidjet ćete sutra kada ona bude prezentirana", najavio je Đapić.

Njegova je ostavka, sugeriraju mediji, sada samo pitanje sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đapić je prije nekoliko dana izjavio kako mu je, i nakon raspada koalicije HSP-a s HDSSB-om, izgradnja dvorane Gradski vrt važnija od njegove gradonačelničke funkcije, dodavši kako je dvorana bila samo povod raspadu koalicije, ali da su pravi uzroci ipak drugi.

"Ako je dužnost gradonačelnika ulog za prolazak projekta dvorane Gradski vrt, onda ju s radošću dajem", ustvrdio je Đapić prije nekoliko dana.

Đapić je nedavno dao ostavku i na mjesto dopredsjednika NK Osijek, obrazloživši kako "funkciju dopredsjednika ne može obavljati jer ne može uskladiti svoje obaveze".

Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara