Djeca pokrala 26-godišnju djelatnicu zaprešićke knjižare

PETERO djece, od čega jedna djevojčica, u ponedjeljak poslijepodne izvršili su krađu u jednoj zaprešićkoj knjižari, doznaje se iz zagrebačke policije. U vrijeme krađe u knjižari je bila 26-godišnja djelatnica koju su djeca lakše ozlijedila.

U knjižaru na zaprešićkom Trgu žrtava fašizma djeca su ušla oko 17.25 sati. Najprije je ušla djevojčica koja je uzela artikl s police i uputila se prema skladištu. Prodavačica (1980.) je krenula za njom, kao i trojica dječaka s kojima je djevojčica ušla u radnju.

Četvrti je dječak za to vrijeme došao do blagajne iz koje je izvadio novac od dnevnog utrška. Za to vrijeme došlo je do naguravanja između četvero djece i prodavačice koja je pri tom zadobila ozlijede u vidu crvenila na podlakticama obiju ruku.

Kradljivci su uspjeli nadjačati prodavačicu i pobjeći joj izvan radnje. Ona je nakon toga pozvala policiju koja je nakon nekog vremena pronašla dvojicu dječaka (1993. i 1994.), te jednu djevojčicu (1996.).

Troje sumnjivaca je, uz prisustvo službenice Centra za socijalni rad, privedeno u zaprešićku policijsku postaju gdje je nad njima provedena kriminalistička obrada.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara