Djevojčica kojoj je pogođena iz zračnice u glavu prevezena u Klaićevu

Djevojčica kojoj je pogođena iz zračnice u glavu prevezena u Klaićevu

15-GODIŠNJU djevojčicu koju je jučer u Rudanovcu njen 14-godišnji prijatelj pogodio u glavu zračnom puškom liječnici su danas kolima Hitne pomoći prebacili u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj.

Djevojčicu je u glavu pogodio njen prijatelj, koji je zračnu pušku uzeo iz kuće bez očeva znanja. Djevojčica je jučer primljena na odjel neurokirurgije Klinike za dječje bolesti u Karlovcu. Neslužbeno se doznaje da joj je metak probio kosti lica i ušao u mozak tako da još nije poznato hoće li operacija uopće biti moguća. Liječnički konzilij mora odlučiti hoće li operirati djevojčicu, a dodatne probleme im zadaje i krvarenje u strukturama lica, te upala koju bi mogao izazvati nesterilni metak. Kad je danas prevezana u Zagreb, djevojčica je bila budna i prisebna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavlja se da je metak ispaljen iz velike blizine, jer inače ne bi mogao probiti nekoliko kostiju u glavi. Djevojčica je u bolnici rekla kako ju je netko želio prestrašiti pucnjem iz zračne puške, a policija još pokušava utvrditi točne okolnosti događaja.

J.C.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara