Djevojčica Magdalena se "zahvaljujući molitvama" probudila iz kome

NAKON gotovo mjesec dana što je bila u komi i nalazila se u jako teškom stanju u zagrebačkoj bolnici Rebro, petogodišnja djevojčica Magdalena probudila se prije par dana.

"Komunicira već nekoliko dana, svega je svjesna i već polako priča", kazao nam je njen ujak Emil Fuš koji je i pokrenuo cijelu akciju molitve za Magdalenu.

Naime, poslao je svim svojim prijateljima e-mail u kojem im opisuje cijelu situaciju te od njih traži da se mole za Magdalenu koja se nalazila u po život opasnoj situaciji. E-mail je imao veliki odjek u javnosti, za Magdalenu su molili obični ljudi, ali i templari, fratri u BiH, društvo apostola te velečasni Sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja zaista vjerujem da je združena molitva pomogla i da se zahvaljujući svima koji su molili za nju, Magdalena čudesno oporavila", kazao nam je Emil Fuš.

Magdalena je poslije povratka sa zimovanja pala u encefalopatiju, što znači da joj je patio središnji živčani sustav. Sada je premještena s intenzivne njege na odjel neurokirurgije, a kako napominje njen ujak, pred Magdalenom je još dug oporavak.

J.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara