Dnevnik HRT-a sinoć ispravio Šprajcovu grešku jer je u anketi zaboravio spomenuti Josipovića?

Screenshot: HRT

SREDIŠNJI Dnevnik HRT-a sinoć je, naoko bez jasnog povoda, ponovio rezultate ankete koju su prikazali u nedjeljnom Dnevniku. Naime, u petnaestoj minuti sinoćnjeg Dnevnika, nakon kratkog priloga o prosvjedima u Zagrebu, najavljeno je kako bi poslije svega odgledanog bilo dobro postaviti pitanje; Tko nas to može izvući iz krize.

Još jednom prikazali istu anketu

"Odlučili smo zbog toga još jednom prikazati dio ankete koju je naručio HRT", rekla je voditeljica Sandra Križanac dodajući kako je anketa pokazala da 18,9 ispitanika misli da bi to mogli biti neki novi mladi ljudi. Drugi je guverner HNB-a Željko Rohatinski sa 13,8 posto, a zatim slijedi šef SDP-a s mršavih 5,8 posto a tek onda premijerka Jadranka Kosor sa 3,3 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina razlika od ankete koju je prikazao Zoran Šprajc u nedjelju zapravo je spominjanje imena aktualnog predsjednika Ive Josipovića.

Ostala politička elita

Šprajc je tako u nedjelju rekao kako iza Kosor slijedi Lesar, a zatim i "ostala politička elita Čačić, Pusić, Jurčić". No u sinoćnjem prilogu bilo je jasno vidljivo kako je predsjednik Josipović ispred Jurčića pa ostaje nepoznato zašto ga je Šprajc ispustio spominjući "ostalu političku elitu".

Da ne bi bilo zabune, i Pusić i Josipović i Jurčić imali su svega 1,2 posto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara