Dobar posao u Crnoj Gori: Vođa benda Ponoćni Express prijeteći pištoljem oteo terenac i kombi

Tekst: Dragan Miljuš

MILAN MILE ĐURANOVIĆ, vođa banda Ponoćni Express, završio je u pritvoru zbog iznude splitskog poduzetnika Ante Štambuka. Prijeteći pištoljem oteo mu je u subotu terenac Hyundai Santa Fe te kombi Fiat Iveco.

"Ubit ću te, nećeš me zamuljat za 50 tisuća eura"

"Ubit ću te, nećeš me zamuljat za 50 tisuća eura", zaprijetio je Đuranović Štambuku, koji je neugodnu situaciju prijavio policiji, ali tek u ponedjeljak.

Ispostavilo se da mu je Đuranović predložio da ga preko jednog crnogorskog poduzetnika ubaci u posao na izgradnji autoceste Bar - Boljari u Crnoj Gori. Tražio je za to 50 tisuća eura i limuzinu srednje klase tamne boje, koja mu je trebala omogućiti uvjerljiviji nastup prilikom poslovnih pregovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa nisu stavili na papir, ali su navodno održali nekoliko sastanaka sa Štambukovim poslovnim partnerima u Zagrebu. Bili su spremni Đuranoviću dati proviziju, ali tek nakon zaključenja ugovora, do čega nije nikada došlo.

Đuranovića su uhitili u otetom terencu i priveli na kriminalističku obradu. Uz prijavu za iznudu predali su ga istražnom sucu Županijskog suda u Splitu, koji mu je odredio 48-satno zadržavanje do podnošenja istražnog zahtjeva. Mile, inače, tvrdi da je pištolj bio od plastike.

Novi hit "Gladni psi" bojkotirali mediji

Đuranovićev bend, najpoznatiji po uspješnici "Kokain", nedavno se ponovno aktivirao. Nisu bili zadovoljni tretmanom u medijima, jer su televizijske i radio stanice bojkotirale njihov novi hit "Gladni psi", britki društveni komentar. Mile se uspješno okušao i kao skladatelj na Splitskom festivalu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara