Dobit koncerna Agram 3 milijarde kuna

KONCERN Agram je u 2006. godini ostvario ukupni prihod viši od 3 milijarde kuna, što predstavlja rast od 12 posto u odnosu na prethodnu godinu.

Najveći dio prihoda se odnosi na Grupu Osiguranje, koju čini sedam (od 01.01.2007. nakon spajanja Bosna osiguranja d.d. Sarajevo i Sunce BiH osiguranja d.d. Sarajevo Grupu Osiguranje čini šest društava) osiguravateljnih društava Koncerna Agram u RH i BiH, koja su tijekom 2006. godine ostvarila ukupan prihod od 2,2 milijarde kuna što je 12 posto više u odnosu na 2005. godinu.

Osiguravateljne tvrtke u Hrvatskoj ostvarile su premijski prihod preko 1,8 milijardi kuna, što je u usporedbi s prethodnom godinom više za 16,4 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tržištu osiguranja u Hrvatskoj Koncern Agram zauzima ukupno 22,8 posto tržišta. Najveći rast, u iznosu od gotovo 80 posto, ostvario je Agram life, društvo specijalizirano za životno osiguranje.

Tijekom godine Koncernnajavljuje niz novih, jedinstvenih proizvoda i usluga. Široka paleta proizvoda, počevši od osiguravateljnih do bankarskih usluga i leasinga, zasnivat će se na sinergijskom djelovanju svih članica Koncerna, navodi se u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara