Dobrotvorni koncert "Festa Dubrovnik 2003."

DOBROTVORNI koncert ´Festa Dubrovnik 2003´ u prigodi blagdana sv. Vlaha, dubrovačkog zaštitnika, održat će se 31. siječnja u dubrovačkoj športskoj dvorani ´Gospino polje´.

Najavila je to na današnjoj konferenciji za novinare u Zagrebu Tereza Kesovija, umjetnička ravnateljica Feste, dodavši kako je prihod od ovogodišnje, druge nakon lanjske, Feste namijenjen borbi protiv droge.

Objasnila je kako je Festa, za razliku od festivala, revijalne naravi, da nije natjecateljska te da će nastupiti trideset ponajboljih domaćih estradnih umjetnika te gosti iz Slovenije i BiH.

Rekla je kako će sve skladbe biti izvođene u živo te kako će sudjelovati i dirigenti Stipica Kalogjera, Đelo Jusić, Alan Bjelinski i Joško Banov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Udruge ´Festa Dubrovnik´ Slobodan Nano Vlašić podsjetio je kako je prošlogodišnja Festa održana u ozračju 100. obljetnice Hrvatskoga kulturnog društva (HKD) ´Napredak´, kad je, uz ostalo, prihod od koncerta bio namijenjen stipendiranju darovitih, ali siromašnih studenata, članova HKD-a ´Napredak´.

Pokrovitelji su Feste grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara