Dolazi taksi Cammeo, ali monopolistima nije konkurencija: Ma, kakvo spuštanje cijena!

Foto: Tomislav Kristo / Cropix

IAKO jeftiniji taksi Cammeo sutra u 6 ujutro izlazi na zagrebačke ulice, dosadašnji monopolisti iz Radio Taxi Zagreba neće ponuditi nikakve nove pogodnosti kako bi zadržali stare klijente.

"Ali, mi imamo tradiciju dugu 110 godina..."

"Nema razloga za nove pogodnosti, pa mi dolazimo dvije minute nakon poziva. Cammeo ne doživljavamo kao konkurenciju, u Zagrebu imamo 1100 vozila i tradiciju od 110 godina", poručio je predsjednik Radio Taxi Zagreba Juraj Šnidarić.

Na napomenu Indexa da putnike vjerojatno ne interesira godina osnutka prve i dosad jedine zagrebačke taksi službe nego žele povoljniju uslugu, Šnidarić poručuje da taj film nećemo gledati.

Nismo skupi!

"Pa mi uopće nismo skupi! Od 2005. smo pojeftinili dvaput, benzin je skuplji od 10 kuna, a za mjesec dana bi mogao prijeći cijenu od 11 kuna", žali se šef taksista u metropoli, i dodaje da nema ništa protiv Cammea "jer će tržište reći svoje".

Taxi Cammeo u rad kreće sa 76 vozila, a u narednim mjesecima planiraju na ulice poslati još automobila, tako da bi ih već do ljeta moglo biti oko 150. Vlasnik Cammea Kosta Minovski jučer je svoja vozila pokazao javnosti pred Arenom Zagreb.

Cammeo: Pet kilometara 30 kuna

Radi se o automobilima marke Škoda Octavia, starim tri godine, koji su, kako tvrde iz Cammea, opremljeni najmodernijim uređajima. Iz Cammea tvrde da će njihova usluga biti znatno jeftinija od one koju pruža Radio Taxi Zagreb. Pet kilometara vožnje tako će koštati 30 kuna.

Zagrepčani će Taxi Cammeo moći pozvati na broj 1212, a taksi će se moći naručiti i SMS-om ili e-mailom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara