Donald Trump ne bira sredstva: "Hillary Clinton je stvorila ISIS zajedno s Obamom

Donald Trump ne bira sredstva: "Hillary Clinton je stvorila ISIS zajedno s Obamom

Foto: FAH

DONALD TRUMP ne prestaje sa svojim napadima na protukandidate, pa je tako ovaj put napao pristup koji je Obamina administracija izabrala u pregovorima s Iranom te teroristima Islamske države, piše Business Insider.

"Ja sam prilično dobar u primjećivanju stvari i vidim mnoge stvari koje se događaju", rekao je Trump na predizbornom skupu u okviru svoje predsjedničke kampanje.

Osvrnuo se na iranske prosvjednike koji su u subotu zapalili saudijsku ambasadu u Teheranu, ljutiti zbog smaknuća šijitskog klerika.

"Jedna od stvari koje vidim jest ovo što se danas dogodilo u Teheranu. Zapaljena je ambasada Saudijske Arabije. Ovo što se ovdje događa, Iran želi nadjačati Saudijsku Arabiju. Oduvijek su to htjeli. Oni žele naftu, OK? Oni to oduvijek žele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hillary Clinton i Donald Trump redovito se sukobljavaju u predsjedničkoj kampanji

Predvidio sam mnogo stvari, morate se složiti, uključujući i "Nađi naftu, uzmi naftu, zadrži naftu". Zar ne? Govorim to već tri godine i svi su rekli "Oh, pa ne možeš to učniti. To je suverena država". To uopće nije država", uzviknuo je Trump.

Hillary Clinton i Donald Trump redovito se sukobljavaju u predsjedničkoj kampanji, pri čemu Trump ne bira riječi.

"Oni su samo grupica neiskrenih ljudi, oni su stvorili ISIL. Hillary Clinton je stvorila ISIS zajedno s Obamom – zajedno s Obamom", rekao je.

Clinton je pak kazala kako islamisti koriste video Trumpovog huškačkog govora protiv muslimana kako bi regrutirali militante.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara