Doris Košta isključena iz HSS-a zbog najave predsjedničke kandidature

Doris Košta isključena iz HSS-a zbog najave predsjedničke kandidature
SPLITSKI ogranak HSS-a potvrdio je da je odvjetnica Doris Košta, koja je najavila ulazak u izbornu utrku kao kandidatkinja Saveza udruga stanara Hrvatske, isključena iz stranke jer HSS podržava kandidaturu predsjednika Stjepana Mesića.

"Doris Košta isključena je iz stranke automatizmom jer je svojom samoinicijativnom kandidaturom prekršila statut i odluke stranačkog vodstva, budući da HSS na ovim izborima podržava predsjedničkog kandidata Stipu Mesića", rekao je Hini predsjednik splitskog gradskog ogranka Hrvatske seljačke stranke Željko Sikirica.

Naglasio je kako između stranke i Doris Košta zbog toga "nema zle krvi, nego je naša dosadašnja dobra suradnja na žalost, slijedom tih okolnosti, morala biti prekinuta".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je kao pravnica sigurno svjesna da je svojim potezom dovela do toga da zbog različitih interesa nje i stranke suradnja mora biti prekinuta, odnosno da joj time članstvo automatski prestaje", rekao je Sikirica.

Na upit očekuje li da bi se nakon završetka predsjedničke kampanje, bez obzira na ishod izbora, ta suradnja mogla obnoviti, odgovorio je kako je o tome prerano govoriti.

Doris Košta je bila nedostupna za izjave.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara