"DRAGI VASO, DRAGI PRIJATELJU...." Rat na Fejsu se nastavlja, Kotromanović odgovorio Brkiću

"DRAGI VASO, DRAGI PRIJATELJU...." Rat na Fejsu se nastavlja, Kotromanović odgovorio Brkiću

Foto: Hina, Facebook

NAKON što je Vaso Brkić stao u obranu Krstićevića rekavši da je Kotromanović ljubomoran, javio se i bivši SDP-ov ministar te mu odgovorio.

Rat, naravno, vode preko Facebooka. Kotromanovićev odgovor prenosimo u cijelosti:

"Dragi Vaso hvala ti na javljanju i tvojim vrijednim komentarima..Da jako sam ljubomoran na taj vaš sustav domovinske sigurnosti jer ste lijepo prikazali kako funkcionira u praksi.

Navijači i narod su se prije i bolje samorganizirali negoli ste vi pokrenuli sustav kriznog upravljana.

Drugo, dragi prijatelju proračun MORHa u 2015 bio je veći nego li danas što svatko zna tko prati MORH.. -

Treće, da mi nismo remontirali postojeću eskadrilu aviona, a usput da ti napomenem da se to izbjeglo za vrijeme mandata dvije vlade HDZ prije mene, danas o tome nas dva ne bi ni raspravljali. Zrakoplovstvo bi se jednostavno ukinulo..

I to znaju svi koji prate MORH. Dalje da te podsjetim.. donijeli smo sve strateške dokumente i dobili jednoglasnu potporu u Saboru. Oni se zovu: Strateski pregled obrane, Dugoročni plan razvoja OS, Zakon o obrani, zakon o službi o OS te Plan obrane RH i to prvi put u povijesti.

Kažeš da sam ja ukinuo vojarne Vukovar, Sinj, Varaždin.To također nije istina. To su ukinuli tvoje kolege iz HDZ puno prije nego li sam postao ministar. Ploče nitko nije ukinuo..

A da te malo informiran što smo mi sve pokrenuli sa ono malo novaca...helikoptere, haubice, novi brodovi, nove jurišne puške, i još smo na nabavama godišnje znali uštedjeti 100 mil kuna i uložiti u infrastrukturu...Itd.

Svi koji prate MORH to znaju. Čudi me da si iznio niz netočnih činjenica ali očito je to posljedica nedostataka rada u Saboru i tvog dvomjesečnog godišnjeg odmora. Slažem se da je radna terapija dobra za liječenje kompleksa neinformiranosti!"
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara