Drugi oboljeli od korone u vinkovačkoj bolnici, zaražen zbog kršitelja samoizolacije

Drugi oboljeli od korone u vinkovačkoj bolnici, zaražen zbog kršitelja samoizolacije
Foto: Pixsell/Krunoslav Petric

U VINKOVAČKOJ Općoj županijskoj bolnici hospitaliziran je muškarac iz Nuštra, nedaleko od Vinkovaca, čiji je nalaz na koronavirus bio pozitivan, a kako se neslužbeno doznaje, po svemu sudeći zarazio ga je muškarac koji se vratio iz Austrije i kršio mjere samoizolacije.

„Nakon što se po Vinkovcima danas pronijela vijest o zaraženoj osobi u Nuštru, odmah sam inicirao sastanak Stožera civilne zaštite Vinkovaca. Odlučili smo dodatno kontrolirati promet između Nuštra i Vinkovaca kako bismo spriječili migracije građana“, komentirao je novi slučaj zaraze gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

To je drugi slučaj koronavirusa u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Prvi slučaj potvrđen je u srijedu, a riječ je o ženi iz Posavskih Podgajaca koja se također vratila s rada u Austriji i koja se, kao i njezin muž, pridržavala mjera samoizolacije. Ona je i dalje na liječenju u vinkovačkoj bolnici. Njezinome mužu propisana je mjera samoizolacije.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara