dubrovnik: osnivačka skupština županijske organizacije hrvatskog bloka

U Dubrovniku je danas održana osnivačka skupština Hrvatskog bloka za Dubrovačkoneretvansku županiju na kojoj je za predsjednika Županijskog odbora izabran Velimir Soldo.

U radu Skupštine sudjelovali su i predsjednik stranke Ivić Pašalić, potpredsjednici Ljubica Vrdoljak i Ivan Brleković, glavni tajnik stranke Zlatko Stublić i član Glavnog odbora akademik Josip Pečarić.

Obraćajući se okupljenima, predsjednik Hrvatskog bloka - pokreta za modernu Hrvatsku Ivić Pašalić kazao je da njegova stranka predstavlja jedinu alternativu postojeće vlasti, jer ima viziju i ideju Hrvatske temeljenu na tuđmanizmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pašalić je upozorio kako Hrvatskoj nedostaju ljudi i stranke koji će se baviti sutrašnjicom i budućnošću države, te kako u hrvatskoj politici prevladavaju podmetanja i sitni obračuni.

´Ne možemo budućnost graditi na razlikama iz prošlosti, već na vrijednostima na kojima je stvorena hrvatska država´, naglasio je Pašalić i dodao kako će se Hrvatski blok za razliku od drugih stranaka držati svojih načela po svaku cijenu.

On je također osudio odnos aktualne vlasti, ali i djela oporbe, prema Hrvatima u BiH i Haaškom sudu, kao i odluku o slanju hrvatskih vojnika u mirovnu misiju u Afganistan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara