Dubrovnik: Predstavljena lista HNS-a i LS-a

Zajednička lista HNSa i LSa za Gradsko vijeće grada Dubrovnika predstavljena je večeras u kazalištu "Marin Držić", a njezin nositelj i kandidat za gradonačelnika Andro Vlahušić istaknuo je da je osnovni moto te koalicije "grad i ljudi". L

Među središnjim dijelovima programa Vlahušić je izdvojio novu gradsku upravu s uspostavom triju savjetodavnih vijeća - vijeća mladih, gospodarskog vijeća i vijeća starijih i umirovljenika.

Vlahušić je najavio i da će, ako ta lista pobijedi na izborima, svake godine u Dubrovniku biti izgrađeno više od 50 stanova iz programa POS-a, a plan im je i izgradnja marine na Batali te osnivanje dubrovačke garancijske agencije. Umirovljenicima bi osigurali dopunsko zdravstveno osiguranje za starije od 65 godina i besplatni gradski prijevoz za starije od 65 godina.

"Dubrovnik će u idućim europskim integracijama postati političko, znanstveno i kulturno središte moderne i europske Hrvatske, a u direktnoj utakmici sa Zagrebom i ostalim hrvatskim gradovima Dubrovnik će pobijediti i tako postati europska metropola Hrvatske", naglasio je nositelj liste HNS - LS i kandidat za dubrovačkog gradonačelnika Andro Vlahušić.

(Hina) xhspa ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara