Dubrovnik: Temeljni kamen za gradnju centra za rehabilitaciju djece s posebnim potrebama

MINISTAR rada i socijalne skrbi Davorko Vidović danas je u mjestu Mandaljeni u Župi dubrovačkoj položio temeljni kamen za gradnju centra za rehabilitaciju djece s posebnim potrebama "Josipovac".

U gradnju i opremanje tog centra, koji će se skrbiti za 50 štićenika, Ministarstvo rada i socijalne skrbi uložit će 12 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Polaganje ovog temeljnog kamena nije nikakav predizborni trik i uvjeravam vas da će ovaj objekt biti završen u isto doba iduće godine", rekao je ministar Vidović.

Prigodnoj svečanosti u Župi dubrovačkoj nazočni su bili i župan dubrovačko-neretvanski Ivan Šprlje te gradonačelnica Dubrovnika i saborska zastupnica Dubravka Šuica, a temeljni kamen za gradnju centra za rehabilitaciju djece s posebnim potrebama "Josipovac" blagoslovio je dubrovački biskup msgr. Želimir Puljić.

Ministar rada i socijalne skrbi Davorko Vidović popodne će otvoriti novouređene prostorije udruge "Rina Mašera" za poludnevni boravak osoba s mentalnom retardacijom, a posjetit će i školu za djecu s posebnim potrebama pri dubrovačkoj Osnovnoj školi Marina Držića.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara