Dvije anonimne prijetnje bombom uznemirile građane Prištine

Građani Priština u dva su navrata u ponedjeljak bili uznemireni dojavama o navodno postavljenim bombama u zgradi Okružnog suda u Prištini te u jednoj školi.

Više od tri i pol sata policija i KFOR blokirali su promet u blizini Okružnog suda, zbog anonimnog poziva o navodno postavljenoj eksplozivnoj napravi u zgradi suda. Policija je evakuirala zaposlene u sudu i stanovnike okolnih zgrada, a švedski vojnici KFOR-u potom su detaljno pretražili zgradu, no bomba nije pronađena.

Predstavnici policije nisu mogli reći da li prijetnja bombom ima veze sa suđenjem koje je u tijeku u tome sudu, u kojemu traje proces nekolicini bivših pobunjenih Albanaca optuženih za ratne zločine.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija jer ponovo alarmirana navečer novim anonimnim telefonskim pozivom prema kojemu je bomba postavljena u jednoj prištinskoj školi, no i taj anonimni poziv pokazao se na sreću lažnim.

U posljednje vrijeme sve su učestaliji anonimni pozivi ove vrste, a nedavno je u jednoj od najprometnijih ulica u Prištini eksplodirala jaka bomba, ozlijedivši najmanje 30 osoba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara