EasyJet otvorio novu destinaciju: Zagreb - Dortmund

Foto: Arhiva

NISKOTARIFNI zrakoplovni prijevoznik EasyJet je nakon otvaranja linije iz Zagreba za London Gatwick prošli petak, od danas otvorio i novu destinaciju Dortmund, priopćeno je iz Zračne luke Zagreb.

U Zračnu luku Zagreb je u 11.35 sati sletio prvi zrakoplov na navedenoj liniji, koja će od danas Zagreb i Dortmund redovito povezivati dva puta tjedno.

Uz već uspostavljenu liniju iz Zagreba za Pariz (Charles de Gaulle) od 1.studenog ove godine, uspostave linije za London (Gatwick) od 11. veljače 2011., ovo je treća linija EasyJet-a iz Zračne luke Zagreb.

Karte se mogu kupiti na web stranici www.easyjet.com, a dostupne su već od minimalnih 39.99 eura, u jednom smjeru, uključujući poreze i pristojbe, izvijestili su iz Zračne luke Zagreb. Let Zagreb - Dortmund prometovat će dva puta tjedno.

EasyJet leti iz Splita za Rim, Milano, Ženevu, Basel, London-Stansted, London-Gatwick, Pariz, Bristol, Amsterdam i Berlin. EasyJet leti iz Dubrovnika za Rim, Milano, Ženevu, Pariz, London-Gatwick, London-Stansted, Liverpool, Berlin. EasyJet leti iz Zagreba za Pariz-Charles de Gaulle, London-Gatwick, Dortmund.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara