Ekstremna desnica protiv Tedeschija: "Barikadama ćemo zaustaviti njegov ulazak u Podravku"

Ekstremna desnica protiv Tedeschija: "Barikadama ćemo zaustaviti njegov ulazak u Podravku"

Tekst: P.V.
Foto: Nikola Wolf / Cropix

EKSTREMNA desnica ujedinila se protiv zajedničkog neprijatelja. Hrvatska stranka prava, Autohtona - hrvatska stranka prava i Hrvatska čista stranka prava zaprijetile su da će ulazak Atlanticova vlasnika u Podravku zaustaviti, ako bude potrebno, i barikadama!

"Tedeschi neće moći ući u Koprivnicu čak ni ako bude jedini vlasnik Podravke. Bit će prosvjeda i nereda", zaprijetio je na konferenciji za novinare predsjednik A-HSP-a Dražen Keleminec, a podržali su ga šefovi HSP-a i HČSP-a Danijel Srb i Josip Miljak. Svi oni su najavili postavljanje barikada ako Ljubo Jurčić ustraje u svojoj namjeri daljnje privatizacije Podravke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednik Nadzornog odbora govori da neće biti prodaje, ali stalno spominje novu privatizaciju. A to nije ništa drugo nego zamaskirana prodaja. Pa i po članovima NO-a se vidi da se spremaju prodati Podravku. Omjer domaćih i stranih ljudi u tom tijelu je pet prema dva za Zagrepčane!", rekao je Keleminec.

Šef HČSP-a Miljak istaknuo je kako Josip Friščić već danima "galami o prodaji", a premijerka Jadranka Kosor ga ignorira. "Bilo bi dobro da se dogovore koji je stav Vlade i da to ozbiljno prenesu građanima. Pa ne može premijerka na pitanja o Podravci odgovarati tek usputno i ponašati se kao da je u nekakvom reality showu", kaže Miljak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara