Engleski novinar nudi 10 tisuća eura za fotografiju Josefa Fritzla!

JOSEF FRITZL opet je pobudio zanimanje medija zbog predstave kontroverznog austrijskog komičara Hubsija Kramara, ali i zbog "suđenja stoljeća" koje počinje 16. ožujka u St. Poltenu. Tada bi Fritzl napokon trebao odgovarati jer je svoju kćer Elisabeth držao zatvorenu u podrumu duge 24 godine i napravio joj sedmero djece, od kojih je jedno umrlo.

No, novinar britanskog Daily Telegrapha i autor knjige o Fritzlu Allen Hall smatra da javnost želi vidjeti Fritzla i prije nego austrijski monstrum u pratnji policije stigne u sudnicu, te je za njegovu fotografiju novijeg datuma javno ponudio čak 10 tisuća eura! Hall smatra kako ljude zanima kako izgleda Fritzlov život u njegovoj zatvorskoj ćeliji, te je na ozloglašenog pedofila "nahuškao" brojne lovce za senzacije koji imaju nešto manje od dvadeset dana da pokupe nagradu za fotografiju, s obzirom da "natječaj" prestaje paralelno s početkom suđenja.

Austrijski su mediji osudili Hallov "fotosafari" i njegove tvrdnje kako u svakom zatvoru postoji neki skriveni mobitel kojim se može poslati fotografija u vanjski svijet.

J.C.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara