FOTO Novi Bandić objesio plakat na zgradu Grada: "Moje ime znači korupciju"

FOTO Novi Bandić objesio plakat na zgradu Grada: "Moje ime znači korupciju"
Screenshot: Facebook

"JA SAM Milan Bandić i kandidirat ću se na predsjedničkim izborima”, izjava je koja je sredinom rujna uvela još jednog kandidata u utrku za predsjedničku fotelju.

Podsjetimo, ne radi se ipak o zagrebačkom gradonačelniku, nego o filmskom redatelju Milanu Bandiću, koji se donedavno zvao Dario Juričan, a ime je promijenio u svrhu predsjedničke kampanje.

Kaže da se želi boriti za malog korumpiranog čovjeka

Kada je objavio kandidaturu, rekao je kako se želi boriti za malog korumpiranog čovjeka.

"Ja sam običan čovjek koji će se boriti za malog korumpiranog čovjeka. Želim korumpirati Hrvatsku i želim da to bude zajednička platforma svih Hrvata. Nije budućnost Hrvatske da se kopaju ideološki rovovi, nego je budućnost Hrvatske u korupciji. Želim biti predsjednik svih takvih Hrvata", rekao je redatelj Bandić.

Uz to je predstavio, kako je kazao, vrlo jasan program – prije svega uvođenje Ministarstva korupcije sa sjedištem na Pantovčaku te reformiranje sadašnjeg Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa u Povjerenstvo za spajanje interesa.

Novi plakat: “Moje ime ovdje od sada znači korupciju”

U istom smjeru ide i njegov najnoviji potez u kampanji. 

Novi Bandić je, naime, na svojem Facebooku objavio fotografiju zgrade Gradskog poglavarstva na koju je projiciran predizborni plakat.

“Moje ime ovdje od sada znači korupciju”, piše na projiciranom plakatu uz koji stoji i fotografija novog Bandića koji rukom pokazuje spomenutu poruku. 

Uz tu objavu na Facebooku novi Bandić je napisao: “Mi zajedno možemo vratiti korupciju u Gradsko poglavarstvo.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara