FOTO Objavljene prve slike ubojica crnogorskih mafijaša

FOTO Objavljene prve slike ubojica crnogorskih mafijaša
Screenshot: Star.gr, TV Open

GRČKI mediji objavili su prve fotografije ubojica pripadnika škaljarskog klana, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, snimljene sigurnosnim kamerama ispred restorana u Ateni u kojem se dogodilo ubojstvo.

Kako kamera u restoranu nije radila, izuzete su snimke s uređaja koji se nalaze na okolnim zgradama. Na snimkama koje su objavili grčki mediji može se vidjeti prilično nejasan prikaz četvorice muškaraca u crnom u blizini restorana. Iste kamere zabilježile su i njihov bijeg nakon dvostrukog ubojstva, prenosi Blic.

"Na fotografijama se vide muškarci, njih četvorica, u crnim jaknama i maskirnim hlačama, kako idu prema restoranu u kojem su sjedile žrtve. Također, vidi se i kako isti muškarci istrčavaju iz restorana nakon nekoliko minuta", prenijeli su grčki mediji.

U crnogorske mafijaše ispaljena 24 hica

Objavljene su i najnovije informacije iz istrage, pa je tako grčka Slobodna štampa, pozivajući se na izvore iz policije, prenijela da su u restoranu ispaljena 24 hica, a da samo tri nisu pogodila žrtve, što dosta govori o odlučnosti ubojica, ali i o tome da se radi o hladnokrvnim egzekutorima. 

Također, nekoliko dana nakon likvidacije grčka policija pokušava shvatiti jesu li četvorica muškaraca u tu zemlju ušla s krivotvorenim dokumentima poput Dedovića i Stamatovića, koji su kod sebe imale krivotvorene putne isprave.

Pojavile su se i informacije da su crnogorski kriminalci u potpunosti promijenili svoj fizički izgled, da je Dedović značajno smršavio i pustio bradu kako ne bi bio prepoznatljiv.

Mediji prenose da se i dalje češljaju kontakti koji su eventualno mogli pružiti skrovište Dedoviću i Stamatoviću u Ateni dok su se skrivali, tako da policajci obavljaju razgovor sa sumnjivim osobama porijeklom s Balkana, nastanjenim u okolici Atene.

Podsjetimo, četvorica nepoznatih muškaraca su u nedjelju navečer nešto prije 19 sati upali u grčki restoran. Dok su dvojica pucala na crnogorske mafijaše, dvojica su na nišanu držala goste i osoblje restorana. Zatim su se dali u bijeg crnim džipom za kojim policija i dalje traga.

Dedović slovi za jednog od vođa škaljarskog klana s kumovima Jovicom i Igorom Vukotićem, a Stamatović za vođu zagoračke grupe iz Podgorice, koja usko surađuje sa škaljarcima. Istražitelji motiv za ubojstva traže upravo u ovim kriminalnim krugovima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara