FOTO Tomašević pomogao susjedu s poplavom pa poručio: Sve ćemo izdržati zajedno

FOTO Tomašević pomogao susjedu s poplavom pa poručio: Sve ćemo izdržati zajedno
Foto: Facebook

SABORSKI zastupnik iz stranke Možemo! objavio je na svom Facebooku kako je pomagao susjedu s poplavom do koje je sinoć došlo.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Trebalo nam je nekoliko sati da kantama izbacimo vodu iz suterenskog stana susjedima koje smo tek upoznali. U samo nekoliko minuta im je cijeli stan bio pod 10 cm vode. Ipak mi je srce puno jer u cijelom kvartu ljudi pomažu svojim susjedima u podrumskim i suterenskim stanovima. Ponudite pomoć susjedima i građanima te tražite  pomoć i na društvenim mrežama jer su vatrogasci zatrpani s većim intervencijama. Teška je ova godina za Zagreb. U potresu su nastradali najviše oni u potkrovljima, a sad oni u podrumima i suterenima. Sve ćemo nevolje izdržati ako se držimo zajedno, ako smo solidarni i ako pomažemo jedni drugima. Zagreb će uvijek biti nepokoreni grad”, poručio je.

Trebalo nam je nekoliko sati da kantama izbacimo vodu iz suterenskog stana susjedima koje smo tek upoznali. U samo...

Posted by Tomislav Tomašević on Friday, July 24, 2020

Zagreb oko 21 sat pogodilo jako nevrijeme

Podsjetimo, Zagreb je sinoć pogodilo jako nevrijeme s obilnom kišom. Vatrogasci su imali stotine intervencija i tisuće poziva na liniju 113 koja je bila pretrpana. 

Promet je bio u kolapsu, a ulice poplavljene kao i podrumi i stanovi i poslovni prostori u prizemlju. Ovo su neke od snimki:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara