FRANKFURTSKi SAJaM - PROMOVIRANA Skokina KNJIGA "HRVATSKA - IDENTITET, IMAGE I PROMOCIJA"

Na hrvatskom štandu na Frankfurtskom sajmu knjiga danas je promovirana knjiga Bože Skoke "Hrvatska identitet, image i promocija".

Knjigu su predstavili Ante Žužul, predsjednik Uprave Školske knjige, koja je izdavač, urednik Zoran Velagić i autor.

Skokina knjiga prvi je udžbenik o identitetu i imageu u nas, rekao je Žužul, koji u svojoj izdavačkoj kući kani pokrenuti biblioteku o identitetu i imageu koja će okupiti znanstvenike iz svih disciplina kako bi na što primjereniji način svijetu bile prezentirane hrvatske vrijednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predstavljači su napomenuli kako se Hrvatska, koja će početkom sljedeće godine započeti pregovore o ulasku u Europsku uniju, mora predstaviti u boljem svjetlu Europi i svijetu, budući da image i promocija igraju sve veću ulogu u međunarodnim odnosima.

Borba za hrvatski image mora biti timski rad i nacionalni program, izjavio je Žužul, dodavši kako su predstavljanja, u petak i subotu, trećeg sveska "Baroka i prosvjetiteljstva", znanstvenoga niza "Hrvatska i Europa" skupine autora te knjige "Antički gradovi u Hrvatskoj", na njemačkom i engleskom jeziku, Mirjane Sanader, sadržajni doprinosi hrvatskom identitetu i imageu u svijetu.

(Hina) xmc ymc

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara