Generalski Stol: Mrtva ležala u kući sedam mjeseci; sin živi na drugom katu

U SELU Erdelju u općini Generalski Stol, policija je u kući u postelji pronašla mrtvu A. L. (1933.) koja je živjela s jednim od sinova, i za koju se pretpostavlja da je umrla prije otprilike sedam mjeseci.

Drugi sin, koji živi u obližnjem gradu Dugoj Resi, obratio se policiji, jer mu je bilo sumnjivo što majka od kolovoza ne podiže mirovinu. Izjavio je da ju je zadnji put vidio 7. srpnja ove godine te da s bratom nije u dobrim odnosima, doznaje se u karlovačkoj Policijskoj upravi.

Sudac Istražnog centra Županijskog suda u Karlovcu Mladen Kosijer naložio je danas obdukciju tijela kako bi se isključila nasilna smrt.

Susjedi kažu da je sin koji živi u kući na katu iznad majke u zadnje vrijeme bio čudan i svi sumnjaju da je nakon Domovinskog rata, u kojem je aktivno sudjelovao, obolio od PTSP-a, ali da to nikad nije dijagnosticirano, ni liječeno.

Policija je izvijestila istražnog suca da su mu iskazi nesuvisli pa je zbog svih okolnosti nužno i psihijatrijsko mišljenje.

Kako se doznaje od policije, za sada se ne sumnja na nasilnu smrt pokojnice.

Susjedi kažu da se već dulje vrijeme govorkalo i nagađalo što je s Ankom, kako su mislili da se smjestila u neki dom za umirovljenike, jer ima i inozemnu i hrvatsku mirovinu.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara