Glavaš: Zaustaviti gospodarsko zaostajanje Osječko-baranjske županije

PREDSJEDNIK HDZ-a Osječko-baranjske županije Branimir Glavaš na današnjoj je konferenciji za novinare, pred izbore za županijsku Skupštinu 18. siječnja, rekao da se treba zaustaviti gospodarsko zaostajanje Osječkobaranjske županije, pokrenuti gospodarstvo i osigurati nova radna mjesta jer je socijalna slika Županije izuzetno teška.

"Nezadovoljni građani svakodnevno nam se javljaju s brojnim problemima, što je samo još jedna potvrda da je dosadašnja vladajuća koalicija u Županiji na čelu sa SDP-om i Librom prošlost i da građani traže promjenu", kazao je Glavaš, dodavši da je do sada stiglo 11 rješenja Upravnog suda o nelegalnosti bivše županijske skupštine.

Vezano uz predstojeću izbornu kampanju, Glavaš je istaknuo da HDZ neće bespotrebno trošiti novac na predizborne skupove jer, kako je rekao, "građani su prepoznali nedostatke bivše vlasti i prednosti njihovog razvojnog programa". "Kampanja će biti nepolitička, a na šest koncerata u šest slavonskih gradova za HDZ besplatno će nastupiti Miroslav Škoro", najavio je Glavaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na upit kakvo je stajalište HDZ-a o stanju u PPK-u Valpovo, Glavaš je rekao da će ga stranka iznijeti na skupu u Valpovu, 13. siječnja, jer to nije tema današnje konferencije za novinare.

Vlada je raspustila županijsku Skupštinu u studenom prošle godine jer nije održala sjednicu više od tri mjeseca, a kriza vlasti u Skupštini Osječko-baranjske županije nastala je kada je većina vijećnika, nezadovoljnih radom Skupštine, podnijelo ostavku.

(Hina) vs dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara