Glumac iz "Kuma" poginuo prelazeći cestu

KARAKTERNI glumac Richard Bright, poznat po ulozi Al Nerija u filmovima o talijanskoj mafijaškoj obitelji Corleone, te po ulozi u jednoj epizodi TV serije "The Sopranos", poginuo je u prometnoj nesreći u kojoj ga je prilikom prelaska ceste udario autobus.

68-godišnjeg Brighta je na Manhattanu udario privatni autobus dok je prekjučer oko 18.30 sati po lokalnom vremenu neoprezno prelazio cestu.

Vozač autobusa, koji prilikom nesreće nije imao pojma da je glumca udario, zasad nije uhićen.

Njujorška policija je priopćila kako kriminalistička obrada slučaja još traje, te će tek po završetku istrage biti poduzete zakonske mjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim po spomenutim ulogama, Bright je glumio prevaranta u filmu "The Getaway", nastupio je i u desetak drugih filmova poput; "Once Upon a Time in America" i "Looking for Mr. Goodbar", te u TV seriji "Hill Street Blues".

Brightov profesionalni kolega i prijatelj, glumac Brett Smiley, je nakon informacije o smrti rekao kako je Richard uvijek govorio da je sam rad najbolja nagrada glumcu za njegov rad.

Na gornjoj fotografiji scena u kojoj Bright, kao Al Neri, razgovara sa filmskim mafijaškim bossom Michaelom Corleoneom kojeg je glumio Al Pacino.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara