Gorivo je sve skuplje, evo kako uštedjeti 400 kuna godišnje

Gorivo je sve skuplje, evo kako uštedjeti 400 kuna godišnje
Foto: Crosig

DOBRA je prilika za uštede na gorivu do 400 kuna godišnje. Osiguranici Croatia osiguranja koji ugovore jednu od polica obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, osiguranja imovine, zdravstvenog ili životnog osiguranja mogu se uključiti u njihov program pogodnosti i popusta Dobra prilika. Automatski imaju mogućnost kupovati proizvode i usluge kod više od 80 tvrtki partnera programa među kojima je i Crodux na čijim benzinskim servisima mogu kupovati jeftinije gorivo i uštedjeti do 400 kuna godišnje.

Uključivanjem u program Dobra prilika, klijenti koji su s Croatia osiguranjem ugovorili policu Obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti tako mogu ostvariti popuste na usluge i proizvode vezane za svoja vozila. Oni koji imaju policu životnog ili zdravstvenog osiguranja mogu ostvariti popuste kod partnera koji nude usluge i proizvode vezane za zdravlje i zdrav život, a klijenti koji su ugovorili policu Croatia Imovina mogu ostvariti pravo na usluge i proizvode tvrtki partnera koji su vezani za uređenje doma i potrebe kućanstva. Svi klijenti uključeni u program mogu ostvariti popust na gorivo na benzinskim servisima Croduxa. Popis svih tvrtki kod kojih se mogu ostvariti popusti možete pronaći ovdje.

Uz ove pogodnosti, klijenti Croatia osiguranja uključeni u program Dobra prilika imaju i priliku svaki mjesec sudjelovati u nagradnim natječajima i osvajati vrijedne nagrade. Želite li sudjelovati u programu, sve što trebate napraviti je registrirati se kod svog prodajnog predstavnika ili na web stranici www.crosig.hr.

Nakon toga, na kućnu adresu dobit ćete korisničku karticu i popis tvrtki kod kojih možete ostvariti popuste – bez skupljanja i preračunavanja bodova, samo se zaputite do neke od tvrtki partnera i ostvarite popuste! Želite li se osigurati u Croatia osiguranju, posjetite najbližu poslovnicu ili nazovite na besplatni broj 0800 1884 radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?