Grad Ilok na Fejsu moli građane da prijave tko je tražio mito

Grad Ilok na Fejsu moli građane da prijave tko je tražio mito
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL, Facebook

NA FACEBOOK stranici Grada Iloka danas se pojavila zanimljiva obavijest. 

Naime, na svojoj stranici su iz Grada pozvali građane da se jave u ured gradonačelnice ako imaju saznanja da je netko od službenika i zaposlenika gradske uprave Grada Iloka tražio novac od građana za određene protuusluge. 

Žele sačuvati ugled poštenih zaposlenika

Kažu da imaju sve više pritužbi građana na rad pojedinih osoba iz gradske uprave u kojima se navode protuzakonita djelovanja  te kako žele očuvati ugled gradske uprave i poštenih zaposlenika. 

Zato su pozvali građane da svoja iskustva prenesu gradonačelnici osobno, Marini Budimir, kako bi se mogle poduzeti odgovarajuće mjere.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Pozivamo građane da se jave u ured gradonačelnice ukoliko imaju saznanja da je netko od službenika i zaposlenika gradske uprave Grada Iloka tražio novac od građana za određene protuusluge.

Naime, zbog učestalih pritužbi građana na rad pojedinih osoba iz gradske uprave u kojima se navode protuzakonita djelovanja i radi potrebe očuvanja ugleda gradske uprave i svih zaposlenika koji pošteno i odgovorno rade svoj posao, molim građane da svoja vlastita iskustva iznesu grad”, objavili su na svojem Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara