Grmoja odgovorio Ostojiću: "Predlažem da se sučeljavanje održi u stanu Kotromanovića, zavjese po izboru"

Grmoja odgovorio Ostojiću: "Predlažem da se sučeljavanje održi u stanu Kotromanovića, zavjese po izboru"

Foto: FAH

GLASNOGOVORNIK MOST-a Nikola Grmoja na Facebooku je objavio zanimljiv status u kojem je između ostalog prihvatio poziv Ranka Ostojića na sučeljavanje, iako je Ostojićev poziv upućen Boži Petrovu.

"Pristajem na sučeljavanje s Rankom Ostojićem. Predlažem da se održi u stanu gospodina Kotromanovića. Zavjese po izboru", napisao je Grmoja.

Kontaktirali smo Grmoju da nam komentira izjave Ostojića, no nije nam odgovarao na pozive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjetimo kako je Ranko Ostojić sinoć komentirao u Dnevniku Nove TV optužbe glasnogovornika Mosta Nikole kako se čelnika Božu Petrova pratilo.

"Petrov nije praćen, niti prisluškivan ni izlistavan i za to postoje dokazi. Za takve optužbe treba podnijeti kaznenu prijavu imenom i prezimenom. Grmoja nije ništa naučio još od kad je tvrdio da su vršeni pritisci na zastupnike Mosta. Nemam što drugo nego pozvati Petrova da nas dvoje raspravimo te teme. Zanimljivo je da Grmoja ne želi davati nikakva imena, i ne daje nikakve konkretne informacije. Ako se netko bavi s ovakvim stvarima neka da dokumente i dokaze, ne može ovako uznemiravati javnost", kazao je Ostojić i dodao kako je to vjerojatno bacanje prašine u oči.

Ostojić je na kraju pozvao Petrova na sučeljavanje.

"Pozivam Petrova da mi dva direktno, lijepo u jednoj emisiji, a ne ovako u jednoj minuti, raspravimo te teme. Oni žele voditi ministarstvo unutarnjih poslova, žele se baviti sigurnosti. Mislim da bi bio red da se suočimo pa da vidimo tko je u pravo, tko govori istinu", kazao je Ostojić.

 

 

Pristajem na sučeljavanje s Rankom Ostojićem. Predlažem da se održi u stanu gospodina Kotromanovića. Na sučeljavanju ce se citirati isključivo članci s dnevno.hr. Zavjese po izboru :)

Posted by Nikola Grmoja on Tuesday, January 5, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara