HAK: Na naplati Lučko kolona dulja od 7 kilometara

ZNATNIJE je pojačan ulazak u Zagreb, gdje se na naplati Lučko čeka u koloni duljoj od 7 km, pa Hrvatski autoklub (HAK) savjetuje korištenje alternativnih cesta od Karlovca prema Zagrebu.

HAK je izvijestio da je promet pojačan na cestama koje vode od obale prema unutrašnjosti, ali i obrnuto, posebice na autocesti A1 Zagreb-Split.

Ispred tunela Sveti Rok, u smjeru Zagreba, promet teče usporeno u koloni od oko 4 km, a kod tunela Mala Kapela promet je pojačan, ali nema kolona. Od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok promet, zbog očevida prometne nesreće u tunelu Ledenik, teče dvosmjerno, jednim trakom (sjevernim kolnikom).

Zbog prometne nesreće u mjestu Krnjak, na Ličkoj magistrali D1 promet teče naizmjence, otežano i uz zastoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tunelu Veliki Gložac na A6 Rijeka-Zagreb, u smjeru Rijeke, promet teče usporeno i nužno je voziti opreznije zbog teretnog vozila u kvaru.

Promet je povremeno pojačan, ali bez duljih čekanja i duž Jadranske magistrale (D8), na cestama u Istri, na cesti D1 od graničnog prijelaza Macelj prema Zagrebu, na autocesti A2 Zagreb-Macelj u oba smjera i Ličkoj magistrali.

Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je promet teretnih i putničkih vozila, u oba smjera. Povremeno je pojačan putnički promet na graničnim prijelazima Rupa, Pasjak, Kaštel i Bajakovo, također u oba smjera, ali bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara