HDSSB: HDZ-ovci, pogledajte se u ogledalo i vidjet ćete organizatore prosvjeda

Foto: Vlado Kos / Cropix

HDSSB-OV saborski zastupnik Dinko Burić danas je odbacio tvrdnje ministra branitelja Tomislava Ivića da je subotnji antivladin prosvjed organizirala ta stranka. Naglašavaju kako podupiru mirne prosvjede i zahtjeve prosvjednika za odlaskom Vlade.

"Dokle god i tako siromašni umirovljenici moraju svojim mizernim mirovinama prehranjivati i sebe i svoju djecu i svoju unučad, gospodo iz HDZ-a, ne tražite organizatore sve masovnijih prosvjeda ni u kojoj drugoj političkoj stranci. Samo se pogledajte u ogledala i dobit ćete odgovor na vaša pitanja", kazao je danas Burić te je ponudio rješenje za smirivanje situacije u Hrvatskoj. Ključ za smirivanje je naravno u rukama premijerke Jadranke Kosor.

"Kako bi se smirila situacija i sve češći prosvjedi koji mogu izmaknuti kontroli, HDSSB poziva Jadranku Kosor i vlast da odmah odstupe i odrede datum raspisivanja izbora i tako omoguće građanima da demokratski izaberu svoju vlast", rekao je Burić te dodao da je temeljena uloga policije nije  zaštita lopova od građana, nego građana od lopova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara