HDZ na Fejsu napao Pernara: Zlonamjerno i besramno laže

HDZ na Fejsu napao Pernara: Zlonamjerno i besramno laže
Foto: Borna Filić/PIXSELL

HDZ JE na objavu zastupnika Ivana Pernara da je država paralizirana zato što neke starije osobe žele živjeti duže poručio kako je to neodgovorno prema građanima koji solidarno podnose teret pandemije, a posebno je neodgovorno zagovarati kockanje s ljudskim životima radi pokušaja stjecanja jeftinih političkih poena.

"Zlonamjerno, besramno i ničim utemeljeno laganje saborskog zastupnika Ivana Pernara neodgovorno je prema hrvatskim građanima, koji solidarno podnose teret pandemije i poštuju upute Stožera civilne zaštite RH i struke", objavio je HDZ večeras na Facebooku.

HDZ: Hrvatska je odabrala sačuvati živote

Iz HDZ-a su poručili da je u izboru između dosadašnjih životnih navika i zaštite ljudskih života, Hrvatska odabrala sačuvati - živote.

"Nadležna tijela i zdravstveni djelatnici bore se dva mjeseca za život svakog hrvatskog čovjeka i pritom ne dijele ljude ni po dobi ni po bilo čemu drugom. U ovakvim trenucima kada nam je potrebno jedinstvo cijele nacije, posebno je neodgovorno zagovarati kockanje s ljudskim životima radi pokušaja stjecanja jeftinih političkih poena", istaknuo je HDZ.

Podsjetimo, Pernar je jučer u Facebook objavi, uz ostalo, napisao: "Ja razumijem vašu želju da bi htjeli da vam preci žive što dulje, ali smatrate li normalnim da cijela država mjesecima bude paralizirana i u karanteni zato da bi neki djed ili pradjed živio dan, tjedan, mjesec ili godinu dulje?"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara