"HDZ nam je otkazao suradnju zbog novinskog napisa"

"HDZ nam je otkazao suradnju zbog novinskog napisa"

MENADŽER i član grupe Colonia, Tomislav Jelić, opovrgnuo je navode Izbornog stožera Jadranke Kosor prema kojima s grupom nije dogovorena suradnja. Prema Jelićevim riječima, sve je bilo dogovoreno još u petak, ali su im iz HDZ-a otkazali čim su saznali da je Večernji list objavio informaciju kako će HDZ usluge Colonije platiti 100,000 eura.

Vijest o dogovoru HDZ-a i grupe Colonie vrijednom 100,000 eura objavljena je još u subotu na webu Večernjeg lista. U 22:45 u subotu Tomislava Jelića nazvao je Dražen Žanko, producent kampanje Jadranke Kosor, te ga obavijestio kako otkazuju suradnju dogovorenu u petak.

"Žanko me nazvao i kazao da odustaju od suradnje zbog teksta u Večernjem listu. Pojasnio je da ih je afera s ministrom Žužulom stajala jako puno te kako si daljnju lošu reklamu ne mogu priuštiti." - ispričao je Jelić novinarima Večernjeg lista u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Izbornog stožera Jadranke Kosor u nedjelju popodne pristiglo je priopćenje u kojem se tvrdi kako "s grupom Colonia nije postignut dogovor niti potpisan ugovor", ali Tomislav Jelić tvrdi da to nije istina.

"Sve je dogovoreno u petak 4. prosinca, žao mi je što tada nisam potpisao ugovor. Ovo nije ponašanje kakvo se očekuje od jedne ozbiljne političke stranke. U ponedjeljak smo trebali potpisati ugovor. Sve je palo u vodu zbog jednog novinskog napisa." - dodao je Jelić.

Glasnogovornik Vlade i HDZ-a Ratko Maček odbacio je Jelićeve navode, pri čemu je priznao kako su u petak pregovarali s Jelićem, ali je ostao pri tvrdnji da nikakav dogovor nije postignut. "Večernji" dodaje kako je Maček u subotu pak tvrdio da nitko iz HDZ-a uopće nije razgovarao s grupom Colonia u zadnjih mjesec dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara