HDZ oštro po Ostojiću: Kako je sam sebi odredio izolaciju tako ju je danas ukinuo

HDZ oštro po Ostojiću: Kako je sam sebi odredio izolaciju tako ju je danas ukinuo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HDZ je u utorak poručio kako potpredsjednik SDP-a i nositelj liste Restart koalicije za II. izbornu jedinicu Rajko Ostojić misli da za njega vrijede posebna pravila jer je, nakon što je samoinicijativno otišao u samoizolaciju, nakon par dana sam odlučio iz nje izaći.

„Ostojić – kako otišao tako se i vratio. Rajko Ostojić očito misli da za njega vrijede posebna pravila. Prvo je sam sebi odredio samoizolaciju, mimo preporuka epidemiologa i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, da bi nakon svega nekoliko dana sam odlučio da iz nje ipak iziđe. Eto ga jutros na debati na Zabavnom Radiju, vratio se kampanji koju 'prekida u znak odgovornosti'“, navodi HDZ na svojoj Facebook stranici.

„Zamislite da tako neozbiljni politikanti, koji ne znaju jesu li pošli ili došli, vode Hrvatsku u daljnjoj borbi protiv COVID-19, a za gospodarski oporavak Lijepe naše”, poručio je HDZ.

Rajko Ostojić prije par dana otišao je u samoizolaciju nakon što se družio s predsjednikom SDP-ove organizacije Donja Dubrava Adrianom Friganovićem.

OSTOJIĆ - KAKO OTIŠAO, TAKO SE I VRATIO! G. Rajko Ostojić očito misli da za njega vrijede posebna pravila. Prvo je sam...

Posted by HDZ - Hrvatska demokratska zajednica on Tuesday, June 30, 2020
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara