HDZ otkantao Marijanu Petir za euroizbore. Sad na Fejsu moli potpise

HDZ otkantao Marijanu Petir za euroizbore. Sad na Fejsu moli potpise
Foto: EPA

IAKO se spekuliralo da bi se europarlamentarka Marijana Petir, koja je u Europski parlament na prošlim izborima ušla na listi HDZ-a, i na ovim izborima mogla naći na listi te stranke, to se ipak nije dogodilo. 

HDZ je ime Marijane Petir izostavio među kandidatima za euroizbore, iako se o tome dosta nagađalo.

Petir koja je dala naslutiti da bi se voljela naći na HDZ-ovoj listi, vjerujući u to da će preferencijalnim glasovima bez mnogo problema ući u Europski parlament, u cijeloj je priči izvisila, no to ju nije pokolebalo. 

Uz sliku na kojoj ljubi zastavu moli potpise

Sinoć je na svom Facebooku objavila poruku u kojoj Facebook prijatelje i građane, uz fotografiju na kojoj ljubi hrvatsku zastavu, moli da je podrže potpisom kako bi se uopće mogla kandidirati.

"Dragi Facebook prijatelji, drage građanke i građani Republike Hrvatske. Zahvalna na podršci koja mi stalno pristiže, želim vas obavijestiti da sam na izbore za Europski parlament odlučila izaći sa svojom nezavisnom listom obzirom da nisam članica niti jedne stranke pri čemu mi je potrebna vaša pomoć. Ukoliko želite podržati moju kandidaturu kao nezavisne zastupnice, možete to učiniti svojim potpisom u mojem uredu u Zagrebu (Zvonimirova 17 - ulični ulaz) sutra, u ponedjeljak, 8. travnja 2019. od 8 do 20 sati.

Vjerujem da u sljedećem mandatu zajedno možemo učiniti još i više, a prvi korak je sakupiti dovoljno potpisa. Hvala vam na vašoj podršci", napisala je Marijana Petir na Facebooku. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara