Hebrang ogorčen na medije: Slabo pišu o mom doprinosu stvaranju hrvatske države

Hebrang ogorčen na medije: Slabo pišu o mom doprinosu stvaranju hrvatske države

Tekst: M.M.
Foto:Davor Pongračić (Cropix)

"MOJ doprinos u stvaranju hrvatske države još nitko u Hrvatskoj nije valorizirao kao ni moj status dragovoljca Domovinskog rata", rekao je danas predsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebrang na 14-tom susretu branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata.

Naime, Hebrang je bio nazočan susretu branitelja uz ministra obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislava Ivića gdje je iskoristio prigodu još jednom "obrušiti" se na medije koji su za njega "previše lijevi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U anketama sam uvijek gubitnik, a kasnije sam ispao dobitnik. To je tako kada su mediji u lijevim rukama", rekao je Hebrang koji se nije mogao složiti s tvrdnjom kako je broj od gotovo pola milijuna branitelja previsok. Štoviše, Hebrang se pozvao na "svoj" sanitetski vod tvrdeći kako 40 tisuća branitelja iz tog voda nije tražilo svoja prava.

"Treba postrožiti kriterije za stjecanje statusa vojnog invalida kao i za stjecanje mirovine", rekao je o toj temi ministar Ivić dodajući kako daljnje povećanje broja branitelja ipak treba zaustaviti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara