HEBRANG: OGRAĐUJEM SE OD NETOČNIH INTERPRETACIJA MOJE IZJAVE O PREDSJENDIKU MESIĆU

Potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi dr. Andrija Hebrang priopćio je danas kako se ograđuje od netočnih interpretacija u medijima kad je riječ o njegovoj izjavi o hrvatskome predsjedniku Stjepanu Mesiću, ističući da nikakava sukoba između Vlade i Ureda predsjednika Republike nema niti će biti. L

Kako je priopćio Vladin ured za odnose s javnošću, neki su mediji netočno interpretirali izjave potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra zdravstva i socijalne skrbi dr. Andrije Hebranga o hrvatskome predsjedniku Stjepanu Mesiću.

"Potpuno suprotno od medijskih interpretacija, potpredsjednik Vlade dr. Andrija Hebrang smatra da je u to vrijeme, na koje se izjava odnosila, predsjednik Republike morao imati veće ovlasti jer je zemlja bila u velikim mijenama i bio joj je potreban čovjek koji bi bio stup, mjerilo i orijentacija.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svih drugih interpretacija spomenute izjave dr. Hebrang najodlučnije se ograđuje te naglašava kako nikakva sukoba između Vlade i Ureda predsjednika Republike nema niti će ga biti", stoji, među ostalim, u priopćenju za javnost Vladina ureda za odnose s javnošću.

(Hina) pp mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara