Njemački mediji: Ivan je spašavao žene od seksualnih napada migranata u Kölnu

Njemački mediji: Ivan je spašavao žene od seksualnih napada migranata u Kölnu

Screenshot: Youtube

NA Silvestrovo je u raznim gradovima Njemačke, a najviše u Kölnu došlo do masovnih seksualnih napada na žene od strane imigranata iz Sjeverne Afrike.

Međutim, u pomoć nekima je, kako javljaju njemački mediji , priskočio Ivan Jurčević iz Hrvatske koji radi u osiguranju hotela Excelsior u Kölnu.

On se hrabro sukobio s imigrantima koji su na Silvestrovo gnjavili i napastovali goste hotela koji su pušili ispred ulaza. Od muškaraca su tražili cigarete, a žene su napadali i prisiljavali ih da dođu k njima.

"Došli su s pivom i bocama žestokog pića. U blizini hotela bilo ih je oko 1000", rekao je Jurčević za njemački portal t-online.

Udario napadača koji je odletio u zrak

Ispričao je kako su oko 22 sata dvije djevojke dotrčale do njega tražeći pomoć. Za njima su stigli i napadači koji su prijetili Ivanu.

No, 198 centimetara visok i 130 kilograma težak Jurčević se zahvaljujući svom iskustvu trenera borilačkih vještina znao obraniti od napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tako je jednog napadača Jurčević udario nogom da je odletio nekoliko metara.

Nakon što se povukao u hotel, izgrednici su mu na engleskom jeziku prijetili smrću.

Podsjetimo kako su masovni seksualni napadi na žene u Njemačkoj zgrozili javnost.

Prema izjavama njemačkih čelnika grupa od preko tisuću stranaca iz arapskog tj. sjevernoafričkog područja, počela divljati na i oko glavnog željezničkog kolodvora u Kölnu.

"Bilo je strašno"

"Bilo je strašno, bilo ih je na stotine, opkolili su nas i seksualno napastovali", ispričala je jedna od stotinjak osoba koje su podnijele kaznenu prijavu.

Ministar unutarnjih poslova Sjeverne Rajne-Vestfalije Ralf Jaeger najavio je da će policija obraditi svaki slučaj te da će ubuduće biti pojačano prisutna na osjetljivim mjestima.

Ministar pravosuđa Heiko Maas je najavio kažnjavanje svih počinitelja, a jučer je ustvrdio kako ovi masovni napadi nisu slučajnost, već koordinirana akcija.

 

Meine Meinung bezügl Silvester 2015 in Köln.....teilen erwünscht

Posted by Ivan Jurcevic on Tuesday, January 5, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara