HIP-HB: Treba promijeniti vlast i lošu politiku koju vodi

PRVI na listi koalicije HIP-HB-a za 7. izbornu jedinicu Dario Vukić (HB) na današnjoj je konferenciji za novinstvo u Rijeci ustvrdio da treba "promijeniti ne samo lošu vlast već i još lošiju politiku koju ona provodi".

Po njegovim riječima "najveća oporbena stranka" provodi takvu politiku da je vrlo teško pronaći razliku između nje i stranaka na vlasti.

Vukić je istaknuo da treba javnosti predočiti Sporzum o stabilizaciji i pridruživanju kako bi se vidjelo vodi li on u Europsku ili balkansku uniju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuvši Haaški sud, Vukić je ustvrdio da "nijedna nacija nije prosperirala ponižavajući se", a da je optužnica protiv Ante Gotovine, neprihvatljiva, nacionalno je poniženje i iskrivljavanje povijesnih činjenica.

Koalicija HIP-a i HB-a tražit će nacionalni konsenzus o rješavanju deficita mirovinskog fonda, pokrića gubitaka i restrukturiranja zdravstvenog sustava te politike zapošljavanja i školstva.

Rekao je da koalicija HIP-a i HB-a očekuje osam do deset posto glasova na državnoj razini, a u 7. izbornoj jedinici dva kandidata u Hrvatskom saboru.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara