Horor u SAD-u: Pretukla i zadavila trudnicu, a onda joj bebu izrezala iz utrobe

Horor u SAD-u: Pretukla i zadavila trudnicu, a onda joj bebu izrezala iz utrobe

Screenshot: Fox News

BRITANSKI Daily Mail prenio je vijest o stravičnom zločinu koji je šokirao SAD, o trudnoj majci troje djece koju je žena iz Wisconsina ubila, jer je njezinu bebu htjela predstaviti kao svoje dijete, koje je nažalost također preminulo.

Protiv Anette Morales-Rodrigues, također majke troje djece, koja je sa novim dečkom očajnički htjela zatrudnjeti  i roditi mu dijete, danas je podnesena kaznena prijava zbog teškog ubojstva.

Ona je za vrijeme ispitivanja priznala kako je mjesecima glumila trudnoću i posljednjih tjedana u predgrađu Milwaukeeja tragala za trudnicom kojoj bi mogla ukrasti dijete i predstaviti ga kao svoje

Trudnici ponudila prijevoz, a zatim ju zvjerski ubila

 

Prije nekoliko dana na ulici je ugledala trudnu 23-godišnju Maritzu Ramirez-Cruz kojoj je ponudila prijevoz, te joj rekla kako samo mora do svoje kuće da presvuče cipele. Maritza je čekala četvrto dijete, sinčića kojeg je htjela nazvati Omar.

Ona je, nesvjesna Anettinog zloslutnog plana otišla sa njom u kuću kako bi upotrijebila WC, a pri izlasku iz WC-a pomahnitala 33-godišnjakinja ju je nekoliko puta baseball palicom udarila u glavu, nakon čega ju je na podu davila sve dok jadna žena nije izgubila svijest.

Na Discoveryju vidjela izvođenje carskog reza

Kao da napad sam po sebi nije dovoljno grozan, monstruozna Rodriguezova je zatim uzela nož, te nestručno izvela carski rez, jer je u emisiji na Discovery Channelu vidjela kako to rade liječnici, i bebu izvadila iz utrobe mlade žene.

Nakon zločina tijelo je sakrila u podrum, a kada je nekoliko sati kasnije primijetila da novorođeni dječak ne diše pozvala je hitnu pomoć i rekla da je upravo rodila i da dijete ima problema s disanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medicinsko osoblje nije uspjelo oživjeti nesretno novorođenče, a Rodriguez je prevezena u bolnicu gdje je nakon obdukcije preminulog djeteta i prilikom pregleda ustvrđeno da ona uopće nije bila trudna, niti je taj dan rodila.

Shvativši da Anette Morales-Rodriguez nije majka djeteta, policija se dan kasnije vratila u njezinu kuću i u podrumu otkrila iskasapljeno tijelo Maritze Ramirez-Cruz, koja je umrla zbog velikog gubitka krvi.

Cijela zajednica šokirana sablasnim zločinom, suprug žrtve shrvan od boli

Christian Mercado, žrtvin muž, rekao je kako je njegova supruga bila dobra žena, a cijela obitelj i dalje ne može vjerovati što se dogodilo i situaciju podnosi iznimno teško.

Zajednica je šokirana zločinom, a susjedi u apsolutnoj nevjerici govore o Anette Rodriguez kao dobroj i brižnoj ženi.

Jednoj ženi monstruozna Anette bila je kuma djetetu, a druga je susjeda uvjerena kako je Rodriguez nedavno rodila, u njezinom je automobilu vidjela sjedalicu za dijete, a kuća je bila prepuna stvari za bebu i nije joj jasna cijela priča o brutalnom zločinu.

Nakon što se doselila iz Puerto Rica, Morales-Rodriguez je u susjedstvu proteklih sedam godina živjela u kući sa svoje troje djece, a u novije vrijeme i sa dečkom, kojem je htjela roditi dijete, a proteklih je mjeseci sve uvjerila kako je trudna, čak je nekim susjedima pokazala sliku sa ultrazvuka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara