HP donirao informatičku opremu "Sv. Duhu"

TVRTKA Hewlett-Packard donirala bolnici "Sveti Duh" u Zagrebu informatičku opremu za obuku osoblja i rad studenata. Svečanosti primopredaje prisustvovali su Doc. Dr. sc. Dalibor Krpan, ravnatelj Opće bolnice "Sveti Duh" i Alojzije Jukić, Country Managing Director, Croatia uz predstavnike Minstarstva znanosti, obrazovanja i športa te HZZO-a.

Tom prilikom ravnatelj bolnice, doc .dr. sc. Dalibor Krpan, zahvalio je na vrijednoj donaciji te je izjavio da je informatizacija uvjet bez kojeg se ne može („Conditio sine qua non”) u razvoju bolničkog sustava. Country Managing Director HP-a , Alojzije Jukić naglasio je kako HP u Hrvatskoj, njegujući vlastitu poslovnu filozofiju i razinu društvene odgovornosti, iza sebe ima niz projekata koji oplemenju i pomažu u razvoju i modernizaciji hrvatske znanosti. Zahvaljujući inicijativi pokrenutoj od strane Hewlett-Packard-ovog Philanthropy projekta, te uz podršku ravnatelja i njegovih suradnika bolnice "Sveti Duh" donirana je informatička oprema za rad i obuku u najsuvremenijim uvjetim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijednost donirane informatičke opreme iznosi 150.000,00 kn, a radi se o deset osobnih računala i jednom poslužitelju.

Ovakav projekt veliki je korak naprijed u smislu modernizacije i informatizacije ukupnog zdravstva, kao i zadovoljavanje međunarodnih standarda u području visoke naobrazbe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara