HP proširuje mogućnost izbora velikim klijentima putem novih poslužitelja Integrity niže klase

HP-ova linija Integrity poslužitelja napravila je sljedeći veliki korak izdavanjem novih poslužitelja Integrity rx2620 i rx1620 te poboljšanja za nagrađivani Integrity rx4640. Ti poslužitelji koriste najnoviju generaciju procesora Intel Itanium® 2 i poboljšani čipset HP zx1 za poboljšanje performansi, odnosa cijene i performansi te prilagodljivosti obitelji najboljih poslužitelja na svijetu za poslovno računalstvo u ključnim primjenama.

Nova poboljšanja HP-ovih poslužitelja Integrity poboljšavaju performanse do 80% u odnosu na prethodnu generaciju HP Integrity proizvoda te do 25% u odnosu na usporedive platforme utemeljene na sustavu IBM POWER5. Novi poslužitelji, čiji se početak isporuke planira za prosinac, podržavat će HP-ova strateška operacijska okruženja: HP-UX, Linux™, Microsoft® Windows® i OpenVMS.

Početkom sljedeće godine HP će integrirati nove procesore Itanium 2 u poslužitelje HP Integrity i HP Integrity Superdome srednje klase.

HP svojim poslužiteljima HP Integrity niže klase dodaje integrirano Lights Out (iLO) upravljanje koje donosi mogućnost daljinskog upravljanja poslužiteljem te zajedničko korisničko sučelje s HP ProLiant poslužiteljima. Poslužitelji HP Integrity sa sustavom iLO pojednostavnjuju upravljanje i smanjuju troškove administriranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svijetu u kojem se uvjeti poslovanja mogu u trenutku izmijeniti, IT infrastruktura naših klijenata mora zadovoljavati njihove sadašnje potrebe i prilagoditi se budućim izazovima. Uspjeh njihove tvrtke ovisi o implementaciji rješenja koja maksimiziraju povrat ulaganja, ublažavaju rizike, poboljšavaju performanse i povećavaju agilnost, kako bi se postigla razina prikladnosti koja omogućuje brzo prilagođavanje. Obitelj poslužitelja HP Integrity, kao i sva HP-ova rješenja koja se temelje na standardima, pomažu našim klijentima da te ciljeve ostvare nudeći jednostavnost, agilnost i vrijednost koja omogućuje prilagodivu tvrtku (Adaptive Enterprise).

Opširnije:

 www.hp.com/go/integrity

www.hp.com/go/clusterportfolio

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara