HP-u titula "najboljeg dobavljača ispisne tehnologije"

UZ TITULU "najboljeg dobavljača ispisne tehnologije", HP-u je dodijeljena i nagrada za "najboljeg dobavljača hardvera za ispis".

Nagrade su dodijeljene na nedavno održanoj prvoj konferenciji za ispisne i slikovne tehnologije Print & Imaging Summit, globalnom poslovnom događaju osmišljenom kako bi se direktorima IT odjela omogućilo da iskoriste nove tehnologije, usluge i rješenja za ispis.

Te nagrade, za koje su glasovali prisutni voditelji softverskih odjela i viši direktori IT odjela, dodijeljene su dobavljačima tehnologije kao priznanje za najbolja rješenja i najvišu razinu izvrsnosti u svojoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HP je počašćen time što su stručnjaci za IT odali priznanje našoj ispisnoj tehnologiji i hardveru", izjavio je Kris Robinson, potpredsjednik Odjela za korporacije i javni sektor u obje Amerike, unutar HP-ova odjela Imaging and Printing Group.

Konferencija za ispisne i slikovne tehnologije, koju je organizirala tvrtka Vision Events, koja je dio tvrtke Gartner, Inc. (NYSE: IT), održana je od 4. do 6. prosinca u Carlsbadu, u Kaliforniji. Na konferenciji se nalazila samo publika koja se sastojala od posebno pozvanih viših direktora informatike i članova uprave zaduženih za nabavu i nadzor ispisnih i slikovnih sustava i okruženja za srednje i velike tvrtke.

Gartnerova konferencija za ispisne i slikovne tehnologije najopsežnija je poslovna konferencija u IT industriji koja se bavi istraživanjem strategija upravljanja i investicijskih strategija bitnih za uspješno poslovanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara